keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Uuden kunnanjohtajan esittely

Tiistaina oli vanhempainilta jossa Amira, Lotta ja minä olimme oppilaskunnan pisteellä. Kävimme haastattelemassa kunnanjohtaja Johanna Luukkosta. Tässä pieni haastattelun pätkä ja kuva.
Johanna asui lapsuutensa Hyvinkäällä ja muutti opiskelemaan muualle. Hänen lapsuudessaan urheilu oli suuri osa elämää. Hän harrasti monenlaista urheilua, mutta taitoluistelu ja kilpavoimistelu olivat suurin intohimo. Niiden lisäksi hän teki paljon käsitöitä. Lapsuuden isona osana oli myös hänen isoveljensä.
Tällä hetkellä Johanna asuu Kangasniemellä, miehensä kanssa. Ja heillä on aikuinen poika, joka opiskelee lääkäriksi Oulussa.
Johanna haluaisi, että oppilailla ja opettajilla olisi mahdollisuus ja halu keskustella asioista, niin pienistä kuin suuremmistakin. Hänen mielestä olisi mukava jos opettamistapa olisi mielekästä ja toiminnallista sekä opettajille ja oppilaille. Hän seuraa myös uuden koulun tekoa innolla ja kiinnostuksella. Hän haluaisi myös, että oppilaat saavat vaikuttaa sen tekoon.
Yleisesti vanhempainilta meni oikein mukavasti, meidän pisteellä kävi mukavasti vanhempia. Vanhemmat saivat kirjoittaa ”vinkkilaatikkoon” ideoita koulun viihtyvyyteen ja muuhun toimintaan liittyen. Niistä on haave toteuttaa mahdollisimman moni idea! Kiitos mukana olleille vanhemmille ja opettajille, sekä 7b luokalle, joka piti kahviota.  

Julia 8b ja Amira 9c.

1 kommentti:

  1. Kiitos haastattelijoille mukavasta juttutuokiosta. Mukavaa kouluaikaa!
    Terveisin Johanna Luukkonen

    VastaaPoista

Kiva kun luit blogiamme, kommentit ovat tervetulleita :) Muistathan kommenteissasi hyvät käytöstavat.